Tjänster

Här hittar du listan över de olika tarotsamtalen som jag erbjuder. Om inget av dessa teman tilltalar dig går det jättebra att boka tjänsterna med blick på tidsramen. Låt mig då veta i kommentarsfältet hur du vill att vi använder din tarottid. Alla tjänster erbjuds via Zoom, videoinspelning eller personligt möte på svenska, engelska eller tyska.

Kort tarotsamtal

Ett kort tarotsamtal erbjuder dig en snabb och tydlig blick på din situation utan att gå i detalj. Du kan boka ett kort tarotsamtal med en specifik fråga i åtanke eller för att få en generell bild. Samtalsstilen är konsis och dynamisk så att du kan går vidare med konkreta tankar inför den närmaste framtiden. Tidsramen för detta tarotsamtal är 20 minuter. Läs mer!

Problemlösande tarotsamtal

Ett problemlösande tarotsamtal hjälper dig att hitta en ny riktning efter att ditt flygplan har kraschat i öknen. Vi kommer att undersöka vad som orsakade kraschen, hur öknen ser ut, var du kan hitta vatten samt hur du reparerar ditt flygplan och får det att lyfta igen. Samtalsstilen är jordnära och kommer att uppmuntra till handling. Tidsramen för detta tarotsamtal är 30 minuter. Läs mer!

Vägvisande tarotsamtal

Ett vägvisande tarotsamtal passar bra när du behöver råd. Under samtalet kommer vi att möta den visa sköldpannan som vet varför du söker råd, vilka möjligheter som erbjuder sig samt vad du ska vara uppmärksam på. Om sköldpannan signalerar att du bör vara extra försiktig stärks samtalets rådgivande del. Samtalstilen är undersökande och bekräftande. Tidsramen för detta tarotsamtal är 45 minuter. Läs mer!

Kreativt tarotsamtal

Ett kreativt tarotsamtal ger dig utrymme att leka och att ta fram djärva framtidsvisioner. Korten kommer att läggas ut i ett fritt mönster och med min vägledning kommer du att få skjuta runt och byta ut kort tills du känner dig nöjd med bilden. Samtalet ska hjälpa dig att äga din situation och att prova nya saker. Samtalsstilen är underhållande och experimentell. Tidsramen för detta tarotsamtal är 60 minuter. Läs mer!

Upplysande tarotsamtal

Ett upplysande tarotsamtal fyller syftet att ge dig nya insikter inom ett specifikt område i ditt liv. Vi kommer att läsa korten med blick på det förflutna, nuet, framtiden, utmaningar och potential. Samtalet kommer att gå in i detalj men hur du väljer att använda insikterna är helt upp till dig. Samtalsstilen är coachande och ger dig mycket utrymme att reflektera. Tidsramen för detta tarotsamtal är 75 minuter.Läs mer!

Helande tarotsamtal

Ett helande tarotsamtal finns för dig som behöver prata. Jag kommer att hålla helgat rum  och finnas med dig och för dig medan du berättar. Det kan hända att jag ställer några frågor för att fördjupa samtalet och beroende på vad du önskar kan vi använda tarotkort och  helande tekniker. Tidsramen för detta tarotsamtal är 90 minuter.  Läs mer!